Domácí sýry handmade!

Mozzarella se sušenými rajčaty, cca 150g

90 Kč
Skladem

Máme oregánovou, tak proč nezkusit další talošskou národní pecku. Prostě je nám to pořád málo, tak si vymyslíme další srandu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mozzarella nám dost chutná, zvlášť ta naše. Je totiž úplně jiná, než jak ji znáte. Sýr přirozeně prokysává celou noc a pak ji Anička paří při devadesáti stupních. Sprostě u toho nadává jak dlaždic, jen co je pravda, slzy jako hrachy by ji mohl krokodýl závidět, pára z uší, že není na krok vidět, ale snaží se růčo "vyloupnout" ten nejlepší pařenej sýr. Ne, nemáme na to stroj, ani zatím nechceme. Až budeme mít stroj, budeme asi hepy jak dva grepy, ale mozzarella už nebude taková. Je nakyslá a tužší, než to bláto, který si koupíte za patnáct korun v sámošce. Za to je poctivá, stydět se za ni fakt nemusíme.

To jsou ty naše kreativní rána, obyč máme, s oregánem máme. Co by se tam ještě dalo dát? Otevřeme naši tajnou skříňku a pak to přišlo! Sýr se sušenýma rajčatama měl úspěch, tak proč je nelópnót do mozzarelly?!

Obsah: MLÍKO, syřidlo, kyselina citrónová, sůl, sušená rajčata a zatraceně dost nervů

Údržba: 2-6°C

Trvanlivost: ve vakuu se na vás bude smát klidně 14 dní, nejlepší je zakápnutá nefiltr oliváčem